Galaxy S8 verzekeren

Smartphonepolis biedt je de mogelijkheid om je Galaxy S8 verzekeren tegen een goedkope basisdekking voor valschade of stootschade. Ze werken met verschillende modules om je telefoon te verzekeren.

Als jij je Galaxy S8 verzekeren wilt, dan ben je bij Smartphonepolis aan het juiste adres. Via de website kun je direct een verzekering afsluiten in een paar makkelijke stappen. Binnen een paar minuten ben je direct volledig verzekerd.

Waarom zou je je smartphone verzekeren?

Waarschijnlijk zit jij als velen ook vastgekluisterd aan je telefoon met Whatsappen, Nu.nl lezen en YouTube filmpjes kijken. Het zit in ons systeem dat veel mensen hun telefoon pakken voordat ze uit bed pakken. Het is een onderdeel van ons leven geworden en daarnaast een dure investering.

Daarom zou het ontzettend zonde zijn als je Galaxy S8 beschadigd raakt. Door je telefoon te verzekeren draai je niet de schade terug, maar krijg je wel de nieuwwaarde van je telefoon terug of juist het bedrag voor het maken van je telefoon.

Leave a Reply